Ooops!!

Jag är ju inte bättre på att uppdater jag inte. Snarare tvärtom måste jag ju säga. Men som vanligt flyger tiden hemma bara förbi. Jag hinner lixom aldrig sätta mig vid datorn och skriva. Jag kan ju skriva från plattan eller mobilen men jag gillar inte den appen så därför blir det inte av tyvärr.
 
Så sen sist då...Har nog inte hänt jättemycket men nåt kanske.
Årets första snö kom och den försvann men den har iaf avrit här, dock inga mängder.
 
Vi har varit i Söderhamn en helg också. Vi tog det bara lugnt och kopplade av. På väg hem stannade vi till på Gränby i Uppsala och det blev lite shopping. Jag köpte en kappa på H&M. Sen köpte jag lite saker på panduro för jag har börjat göra egna adventskalendrar. Det kommer upp bilder på dom sen när jag gjort lite mera. Det tar lixom lite tid och vissa kvällar orkar jag inte plocka fram allt så då blir det inget gjort. Måste ju vänta tills barnen sover och då är klockan kväll ju =P
 
 
Jag var in till Sala en kväll på tjejkväll i gallerian (och på stan). Träffade Johanna och hennes mamma först och vi tog en fika. Sen anslöt sig Linda också och vi gick och kollade runt. Jag köpte dock bara en luskam (det går löss på dagis så jag tänkte det är bra att ha för att kolla ungarna. Men som tur är så har vi karat oss än iaf =)) och ett nagellack.
 
I helgen som var jobbade Jonas på lördagen. Då tog jag och barnen med oss Elle till Uppsala och tatueraren så nu har jag beställt tid för nästa verk =) Den 22:a november blir det. Längtar så =) Sen kollade vi lite på stan och jag hittade ett par jeans och en tröja. Sen åt vi och efter det åkte vi till Jonas café och fikade. På vägen hem köpte vi lite mat på Maxi och sen på kvällen åt vi och kollade på Fast and the Furious (kasnek inte stavas så men ni förstår nog ändå =)) Riktigt bra var den. Gillar alla dom filmerna (minst Tokyo drift dock)
Kom inte i säng förrän efter midnatt och det är supersent i min värld =)
 
I söndags ställdes klockorna om vilket var helt meningslöst enligt mig. Vaknade av att Benjamin var vaken och kollade på alarmklockan och tänkte att 6 var lite tidigt att gå upp men men. Han skulle inte somna om så det var bara att gå upp. Kollar mobilen och inser då att klockan bara är 5!!! Inte kul alls. Dagen var himla lång iaf. Vi fick på vinterdäck och skrotade lite ute på gården. Jag var in till Sala och dollarstore för att köpa lite saker presenter till adventskalendrarna.
 
Såhär blir det när man går upp kl 5 =P
 
Vi gjorde en pumpalykta jag och William =)
 
Igår vaknade William kl 5 ist. Han la sig hos oss men somnade inte om så det gjorde inte jag heller. Kl 6 vaknade Benjamin så då gick vi ner. Jag var ännu tröttare igår.
Kollade på Cancergalan igår kväll. Vet inte varför jag ska kolla när det är så hemskt men jag måste ändå se. Fattar inte varför cancer måste finnas alls. Bara elände och skit med det. Fuck Cancer.
 
Imorse var det jag som vaknade av mig själv kl 5!!! Helt onödigt. Tänkte att jag skulle somna om men vid 5.30 gick jag upp och duschade ist. Så idag är jag ganska trött med. Har ont i huvudet och mår lite mysko men men. Ska kolla på Fest hos Bagge Wahlgren och sen ska jag sova =)
 
På torsdag blir det lite ledigt för det är planeringsdag på dagis. Få se vad vi hittar på då.
 
Så där fick ni en liten uppdatering iaf. Jag säger det varje gång och jag säger det igen. jag ska försöka bli bättre på att skriva ;)
 
Trevlig kväll på er =)