Tack =)

Ja just det tack älskling <3 Idag när jag kom hem efter att ha jobbat övertid på jobbet satt han uppe i sovrummet och hade tänt ljus och den där brasgrejen och gjort så mysigt så. Han hade fixat varma mackor med tonfisk och den där creme fraichen som smakar chili och paprika tror jag det är. Dom är iaf himla goda och jag kan ha skickat ett mess tidigare idag om att såna skulle vara goda när köket är klart. men jag fick dom redan idag =) Så tack igen älskling <3

Idag har varit en rätt bra dag för att vara måndag. Har känt mig skapligt pigg hela dagen och jag jobbade över till kl 18. Dagen har gått fort iaf och nu känns det som det är dags att sova lite kanske =) Vi kollade på 10 orsaker att hata dig medans vi åt mackorna och den är ju så bra.

I lördags kollade vi på Benjamin Button och jag höll mig typ vaken hela filmen och jösses så lång den var men det gick =)
Igår gjorde vi inte så mycket. Vi åkte in till Sala och käkade lite och skulle kolla julskyltningen men dom hann stänga innan vi kom dit men det var mysigt att kolla i fönstren iaf =) Vi fick adventsfika hos syster och co =) Pappa var också där. det var mycket gott så tack för det =)
Efter det var jag och älsklingen på bio i Sala. Vi såg Luftslottet som sprängdes, så nu har vi sett alla tre filmerna. Dom var rätt bra för att vara svenska iaf =) Har inte läst böckerna men jag har ju sett filmerna nu så =P

Nej om man skulle borsta tänderna nu kanske och sen sussa lite så kanske man är pigg imorgon med =)

God natt på er