Läkarbesök 4 eller 5

Ja jag har tappat räkningen nu på läkarbesöken med William och hans knöl. Vet iaf att första gången vi var där var i september. Ganska träligt att vänta och vänta och vänta. Och precis det ska vi göra ännu en gång.
Igår var vi till vårdcentralen igen då. Vi kom in till läkaren. Hon frågade lite och jag sa att det såg ut som knölen blivit större men dock har han varit snorig i veckan så kanske var därför. Hon kollade i halsen och det såg bra ut. Sen klämde hon lite. Hon hittade en svullen körtel  på sidan av halsen med och så den bakom örat. Vi fick gå till lab och ta halsprov. William var så duktig. Han grät inte alls och han bara gapade och lät henne topsa halsen. Det är ett STORT framsteg mot tidigare gånger. Vi väntade på svaren och fick gå in till läkaren igen. Han hade inga baciller i halsen denna gång iaf så det var ju alltid något. Han blev mycket glad att slippa medicin. Nu har vi fått en telefontid den 5:e december och om knölen/körteln eller vad det nu är är kvar så blir det Uppsala och möjligen biopsi (dock har jag hört det flera ggr förr men vi får väl se). Så vi fortsätter att vänta.
 
Nu ska jag kolla klart på Svenska hollywoodfruar och sen sova. Har sovit så dåligt flera nätter i rad nu så skulle vilja sova hela natten nu. Men vi får väl se hur det går.
 
På fredag är det black friday på jobbet, dock är jag ledig då för det är planeringsdag på förskolan. William går i skolan mellan kl 8 och 12 sen får han med vara ledig. Hörde något om att min grupp ska jobba på lördag så då ska jag jobba iaf.
 
Och på söndag är det första advent och då får man tända all belysning 😊 (kommer nog tändas på lördag men ändå 😜)
 
💤😍
 
💤😍
 
Häromdagen slog jag till och köpte denna på jobbet. Tänkte att nu jävlar ska jag komma igång (efter jul då kanske) och när jag har lyssnat på deras podd så blir man så inspirerad och det dom har berättat om boken låter bra. Finns träningsprogrami den för ett år så då vet jag iaf vad jag ska göra på gymmet och inte bara lalla runt 😜 Så nu hoppas jag att jag skärper till mig 💪🏻