Sovit en hel natt!

Tyvärr är det ju inte jag som sovit en hel natt men däremot gjorde Benjamin det. Han somnade strax före 19.30 och sen vaknade han inte förrän 7.15 så det var ju trevligt. han brukar ju iaf vakna en gång för lite påfyllning av mat. Men William har vaknat desto mer ist. Dock var det typ 5 ggr mellan kl 22 och 23 sen var det lugnt tills strax före kl 6 imorse. Men iaf.
 
Idag ska dom ha lilla vasaloppet på dagis. William har tyvärr inga skidor (och har aldrig stått på ett par heller) men han var glad över att få gå runt med =) Får väl se om han har fått prova nån annans skidor eller inte =) Måste helt klart införskaffa det så han iaf för testa =)
 
I måndags ringde dom från dagis vid 11 och sa att William hade lite feber och att han inte varit sig själv på förmiddagen. Han hade varit ledsen och när dom gått ut ville han in direkt igen. han ramlade och var bara ledsen och det är inte likt honom. Så jag åkte och hämtade honom men han fick aldrig direkt någon feber och han kom igång som vanligt på eftermiddagen.
 
Igår kom pappa och Jenny förbi en sväng och sa hej. Annars var det ganska lugnt och vi gjorde inte så mycket.
 
Helgen var trevlig och vi hade skoj men det är iaf skönt att man inte är på fest så ofta =P jag mådde inte dåligt eller så men jag saknade ju barnen massa.
I söndags när vi hämtat hem barnen bakade vi Chocolate chip cookies =) Mums =)
 
 
Det här med gymmandet måste jag ju säga går ganska trögt. Har bara tagit mig ner en gång och det känns inte alls bra. Men tiden räcker inte till och Jonas har ju nästan jobbat dygnte runt så det har lixom inte gått ihop. Men jag hoppas snart kunna ta tag i det hela.
 
Ja just det jag har även spräckt min mobil. Lite irriterande men jag får väl ta tag i det någon dag.
 
 
Nej nu ska jag vila lite i soffan medan Benjamin sover (men han vaknar nog precis när jag satt mig till rätta ska ni se =P)
 
Men ha en bra dag alla =)