Dagvild!

Jo dagvild det är jag det. Vet inte alls vilken dag det är. Men idag är det visst måndag har jag hört ;)
 
I lördags vart det en sväng till Uppsala för Jonas skulle ha saker till sin bil i garaget. Sen vart det inte så mycket mer tror jag.
 
Igår var en lååång dag tycker jag allt. Jonas åkte till Biltema igen för han behövde mer delar till bilen sen höll han sig i garaget.
Jag tog barnen på en cykeltur iaf för det vart så trist att bara sitta hemma. Men såå lång tur vart det inte men svettig det var jag minsann. Blev ju iaf ner till gåvan och tillbaka samt att vi cyklade lite i bostadsområdet där. Så drygt 6 km med cykelvagn och två tunga ungar blev det ju iaf. Bättre än inget =)
 
Inatt var det sjuuukt varmt i sovrummet. Vaknade flera ggr och svettades. Ändå har vi alla fönster öppna och fläkt men inte hjälper det!
 
Idag har det varit vaaarmt igen. Men om vädret har rätt blir det regn imorgon. Vilket kanske behövs.
Vi tog en sväng till Avesta och golfrestaurangen för att hälsa på pappa och Jenny. Sen åkte vi med pappa hem för att kika läget i lägenheten. Och efter det vart det en tur till bror och Sofie =) Sen var barnen svettiga (efter att ha rusat runt och rivit med ALLT!!! =P) så då åkte vi hem. Dom höll sig vakna hela vägen hem med tack och lov så dom va lättnattade ikväll.
Jag fick presenter i förskott av pappa och Jenny. Ett halsband och ett gäng trisslotter som jag skrapade ihop en vinst på 180 kr på =) alltid något =)
 
Jag som är lite smått galen i döskallar ;)
 
Imorgon vet jag inte vad vi hittar på än. Vi får väl se, hoppas på något skoj iaf =)
 
Ha en bra kväll =)