Läkarbesök och blodprov

Idag har jag vabbat med William. Vi har varit till Ackis och tagit blodprov.
Igår var vi till vårdcentralen i Heby för att kolla upp Williams mage. Läkaren klämde på magen och lyssnade på hjärtat och lungorna. Allt kändes och lät bra. Så då kom det allergi på tal. Laktos får man ju testa sig fram med själv men gluten kan man ta blodprov för att se. Så det kändes som det var lika bra att göra det så vi vet säkert om det är det eller inte. Vi gick in till lab och där mättes och vägdes han. 18 kg och 106 cm lång =) Men att ta blod från armvecket gick inte för sig och i fingret tog dom inte där. Så det var inget att göra åt utan dom sa att vi skulle åka till Uppsala och ackis för där tar dom i fingret. Och dom har drop-in varje dag fram till kl 13 tror jag det var. Så vi bestämde oss för att göra det idag så det blir gjort. Men han lämnade iaf ett kissprov i Heby igår så alltid något =)
 
Han var så duktig hos doktorn både igår och idag. Vi kom in och han sa att han inte ville men hon sa att du måste tyvärr. Sen satt han i mitt knä och lekte med en kassaapparat. Han kollade när hon stack honom och sa ett litet aj: När han såg blodet skrek han aj men sen var det lugnt igen =) Han skrattade lite när "sugröret" sög in blodet i röret =P Efter 3 små rör var det klart och han valde ett stort gult plåster =) Sen kom lådan med leksaker fram och då valde han en glittrig sköldpadda =) Så skönt att det gick så bra och att han inte vart ledsen. Hoppas att det inte är allergi men skönt att få veta. Om det inte är det vet vi ju iaf inte vad det kan vara så då är vi tillbaka på ruta ett igen men men. Vi väntar och ser. Nu har vi iaf kollat upp det lite.
 
 
En giftig glittersköldpadda =)
 

Förra veckan jobbade jag hela veckan. Minns inte när det hände sist men nu så =) Funkade inte denna vecka då men imorgon är det nya tag igen =) Vi har fortfarande inte mycket att gör fast det var typ 30 pers som slutade i fredags. Hoppas det kommer igång snart.
 
I helgen som var åkte vi till Sala i lördags på vintermarknaden. Elle mötte upp oss där och Jonas gick bananas på korvar, lax, älgkött och sånt. Det var riktigt mycket folk och många knallar så det var skoj =)
Sen åkte vi hem och på kvällen kollade vi på A Walk among the tombstones. Okej film men lite skum.
I söndags var vi hemma. Gjorde inte så mycket men vi var ute rätt mycket eftersom det var sol. Dock blåste det ganska kallt men lite sol och frisk luft fick vi iaf =)
 
Ha en bra kväll =)