Full fart i helgen.

Så var det över för detta år. Årets semester är nu slut. Jag vill ha mer semester ju, är inte alls redo för detta men det är inget att göra något åt. Bara hoppas på att man kan sova inatt då.
 
Helgen har gått fort för det har varit fullt upp. Igår var det som jag skrev kalas här för mig och William. Kl 12 kom gästerna. Vi åt grillat kött och sommarsallad. Sen blev det tårta, glass och kakor. Snacka om att man var mätt. När gästerna åkt hem plockade vi undan lite snabbt och sen åkte vi till Åkrahallen för att köpa lite kött och sen begav vi oss hem till Bengt, Monica och lilla Ceasar. Vi grillade och satt ute och åt. Sen kom regnet och vi satte oss inne och åt efterrätt. Mycket god kladdkaka fick vi 😁 Vi kom hem vid 22-tiden och då var det raka spåret i säng för barnen.
 
 
 
 
 
Idag har vi handlat för veckan. Köpte även en veckoplanerare som jag såg hemma hos ett par kompisar i förra veckan och jag är så nöjd med den. När vi kom hem slog jag in en present och sen åkte Jonas med William på kalas för en kompis till William. Jag byggde ihop målet William fick igår och sen har barnen invigt det.
Sen har det mest förberetts inför morgondagen.
Jag tog en vända på grusvägen upp i skogen också. Tungt var det men skönt när det är gjort.
 
 
 
 
Nu ska jag nog försöka sova. God natt
 
🌻