Nu säger jag det inte igen...

Jag kommer inte säga att jag ska bättra mig på att skriva här för det verkar inte funka iaf. Så ni får stå ut med dessa få uppdateringar ;P
Som jag nog skrivit förr så gillar jag inte bloggappen för android så när jag införskaffar mig en Iphone igen så kanske det blir bättre. Men det dröjer nog ett tag än men iaf så ni vet :P
 
Sen sist då? Ja jag har jobbat, även vabbat lite men det hör väl till.
 
Förra fredagen hämtade farmor och farfar barnen på dagis och skulle ha dom över natten bara. Men på kvällen när JOnas kommit hem så berättade han att dom inte alls skulle göra det utan att vi skulle åka till London på lördagen och komma hem på tisdagen. Ni kan ju gissa hur förvänad jag blev. Trodde inte på han alls först =) Men glatt överraskad blev jag =) Kommer berätta det hela i ett eget inlägg med bilder och så senare (ska inte dröja flera månader innan dess =P)
 
Nu i helgen som var så var det fullt upp.
 
I fredags efter jobbet hämtade jag barnen som vanligt sen plockade vi upp Elle och drog till Uppsala. Kl 15.30 hade jag tid för tatuering nr 10 =) Så nu sitter den så fint på armen =) Det gick bra och tog inte så lång tid så Elle behövde inte bryta ihop när hon skulle roa barnen under tiden :P
 
<3
 
I lördags fyllde vi först på kyl och frys. Sen vid kl 13 kom mamma för hon skulle vara barnvakt. Jag och JOnas gjorde oss klara och sen drog vi in till Uppsala. Vi vart lite tidiga så vi tog en cider och en öl. Sen började vi föbereda tacosen som vi skulle äta. Det var fest med Jonas jobb. Människorna kom och vi alla åt. Sen var det dags att bege sig mot Fyris och bowla. Jag startade riktigt illa måste jag säga, inte för att det någonsin går bra på bowling men iaf. Jag kom inte sist så det kan jag ju trösta mig med. Efter bowlingen vart det en sväng ner på stan och sen bussen hem. Vi kom hem vid 01.15 och sen somnade jag inte öfrrän vid kl 02.00.
Kl 05.23 var det god morgon tyckte barnen. Då var jag inte pigga alls. Tur att jag inte drack mer än 3 cider under kvällen (jag visste ju att barnen inte tar sovmorgon så jag var smart där =P)
Söndagen blev riktigt lång, iaf starten av den.
Vi åkte in till Uppsala för att hämta en tårta och Jonas bil. Sen hem och landa en liten stund innan vi åkte in till Sala på julskyltning. Vi shoppade julgardiner till köket iaf. Även vinterskor till William och tomtekläder till lucia.
Sen åkte vi hem till Linda och Elvira för att fira att Elvira fyllt år.
När vi kom hem somnade barnen snabbt och när jag la mig tog det inte många sekunder innan jag sov (inte för att det brukar det i vanliga fall heller men =P)
 
Tååårta =)
 
Idag har jag varit liiite piggare men inte mycket. Men jobbdagen gick ganska fort ändå tack och lov.
Barnen sover och jag tänker göra detsamma nu jag med. 
 
Ha en trevlig kväll. Vi hörs snart (hoppas jag =))