Bilen gick igenom

Nu är iaf bilen besiktad och klar. Eller ja jag väntar på en motor till det ena lyset men annars är det klart. Den gick igenom utan problem som tur var.
Fick ju till och med en timmes sovmorgon idag =) Sov ända till kl 6. Bilprovningen öppnade 7.10 så jag åkte dit tills dess. Kom kanske in vid 7.25 och var typ ute på 5 min så d gick fort.
Efter det tog jag en sväng förbi syrran som va vaken för Elvira hade bestämt det =) Hon var iaf pigg och kröp runt som en tok och klättrade på allt =) Elvira alltså =P
Tänkte att jag inte vill komma till jobbet tills alla hade frukost för jag kunde ju inte sätta mig å käka det när jag nyss kommit. Så jag kom till jobbet typ 8.20. Vart dock lite jobbigt att inte ha käkat nåt alls innan kl 12 men det gick bra.

Åkte till skyttet direkt efter jobbet för jag skulle skjuta nån hemmabanetävling. Det var öppet för dom som ville prova på nu under lovet. Var inte så många där när jag kom ner iaf så man kunde skjuta i lugn och ro =) Gick väl inte överdrivet bra för det men iaf.

Sen somnade jag när jag kom hem som vanligt. Vaknade till liv vid kl 20 typ. Såg att min bror hade skrivit och frågat om det snöade men det visste jag ju inte. Gick till balkongen och kollade och till min stora fasa ser jag att det snöar faktiskt =O Hur ska min bil ta det imorrn när vi ska till jobbet? Vinterdäcken kommer ju inte på förrän på söndag så det kan bli halt. Det är det iof med vinterdäck också men det känns iaf bättre.

Nej man skulle kanske ta och sova. Imorrn är det ju iaf fredag =) Så skönt. Ser fram mot lördag när vi ska ha spelkväll med några vänner =)