3 dagar kvar!

Så var det ny vecka igen då och jobb som gäller. Men nu är det bara 3 dagar kvar sen är jag ledig hela juli =) Ska bli så skönt =)

Dock blev det lite strul med vår ölandsresa men det har väl löst sig till det bästa iaf. Vi hade bokat den 9-16 juli och det var bestämt och klart. Vi sa det när vi bokade stugan massa ggr så man trodde ju att hon hade fattat. Men i lördags när vi hade betalat så skickade vi mess till henne om att vi hade betalat och att vi skulle komma den 9:e. Men då messade hon tillbaka så vi fick ringa upp och då hade hon bokat in oss från den 2-9 ist så det är redan på lördag vi ska dit. Bara det att på lördag ska vi till Hasseludden på spa och blir kvar till söndag. Men Tina, Danne och Melvin får åka ner på lördag så får vi åka ner på söndag eftermiddag. Först åker vi från Hasseludden och hem hit för att packa bilen och sen till Enköping för att hämta William och sen ner till Öland. Stressigt men det blir nog bra i slutändan iaf.

Det var skönt med en extra dag ledig i helgen. Hade dock söndag i lördags men så skönt när man insåg att det bara var lördag =) Vi gick och la oss redan kl 21 i lördags. Jag var så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen så då var det lika bra att lägga sig =)

Igår hjälpte vi Elin och Crille lite med deras flytt. Eller ja jag bidrog inte till så mycket, jag underhöll William.

Nu tror jag minsann vi ska ut på en liten cykeltur hela familjen i skogen så får vi se vart vi hamnar =)

Trevlig kväll på er.