Thailand! 🌮

HÀr sÀger jag god morgon frÄn Thailand. Vi vÀntar pÄ att fÄ gÄ ner och Àta frukost men dom har inte öppnat dÀr Àn. Inatt var vi vakna typ en timme vid kl 2 för dÄ hade barnen sovit klart. Klockan var ju dÄ 8 hemma i Sverige sÄ dÄ var det ju dags att gÄ och lÀgga sig hemma. Men till slut somnade barnen om och vi med och sen gick vi upp strax efter kl 7 ist.
 
Sen sist har det hunnit vara jul med.
Jag skrev att jag hade en och en halv dag att jobba i förra inlÀgget. Tror ni inte att det sket sig dÄ? Jomen visst. Natten till tisdagen hostade Benjamin och var snorig sÄ det blev inte mycket sömn. SÄ vi blev hemma. Vi föll pÄ mÄlsnöret kan man sÀga men sÄ kan det gÄ.
 
Onsdagen var han lite bĂ€ttre i hostan men inte bra. PĂ„ kvĂ€llen Ă„kte vi iaf till Nordanö och spelade Bingolottos uppesittarkvĂ€ll. Freddan vann en nyĂ„rslott sĂ„ han var lycklig 😜
Vi Ă„t pizza och sen kom Ă€ven tomten pĂ„ besök till barnens lycka ❀
Efter spel 4 sÄ Äkte vi hemÄt och kom hem 23.30 typ. Barnen somnade i bilen sÄ dom bar vi in och dom fortsatte sova.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen var det dĂ„ julafton 🎄
Barnen vaknade och var spĂ€nda pĂ„ dagen. Vi Ă„t julfrukost och sen packade vi ordning lite. NĂ€r vi var klara bar det av till Heby och kyrkogĂ„rden sen vidare till ÖstervĂ„la för att lĂ€mna julklappar till Anna, Naomi och Orvar. Och sen fortsatte vi till Söderhamn. Vi kom dit strax efter kl 13 och dĂ„ var det grötlunch. Sen tog vi en promenad i blĂ„sten. Och se var det sĂ„klart dags för Kalle Anka och hans vĂ€nner kl 15. Efter det var det vĂ€ntan för barnen som vanligt pĂ„ julafton 😜 Vi Ă„t mat och sen hittade barnen en sĂ€ck och ett brev utanför dörren. Det var frĂ„n tomten đŸŽ…đŸ» Han berĂ€ttade att han inte hann stanna men att han lĂ€mnat lite julklappar och sen öppnade vi resten. Efter det lektes det lite med julklapparna och sen var det sovdags.
 
Mums 😋
 
 đŸ‘đŸ»
 
 
 
 
 
 
 
PÄ juldagen blÄste det storm och snön lyste med sin frÄnvaro. Vi tog en promenad till en strand och kollade lite.
Annars gick dagen Ă„t till att bygga lego mest hela dagen.
 
 
 
 
 
 
PĂ„ annandagen tog jag och Jonas en svĂ€gn in till Söderhamn för att kolla shopping men det var sĂ„ mycket folk och kö överallt sĂ„ vi orkade inte 😜 PĂ„ kvĂ€llen Ă„kte vi pĂ„ bio. Barnen stannade hos farmor och farfar. Vi sĂ„g En man som heter Ove. Den var riktigt bra. Man saknade vissa saker frĂ„n boken men inget större sĂ„ det gjorde inte jĂ€ttemycket. Den fĂ„r 8 av 10 i betyg. Efter filmen hĂ€mtade vi barnen och Ă„kte hem. Vi var hemma runt kl 23 och dĂ„ sov barnen sĂ„ vi bar in dom.
 
I söndags var det fullt upp. Jag tvĂ€ttade det sista. Sen Ă„kte vi in till Sala och Ă„krahallen. Vi handlade lite och sen Ă„kte vi till FjĂ€rdhundra och hĂ€lsade pĂ„ Marianne och Melker. NĂ€r vi var klara dĂ€r Ă„kte vi hem. Vi var hemma vid kl 17 och dĂ„ hade vi inte ens börjat packa 😓 Men till slut började vi, efter att vi pyntat av och kastat ut granen. Barnen kollade pĂ„ film sĂ„ vi packade. NĂ€r klockan hade passerat 23 orkade vi inte mer sĂ„ vi gick och la oss (barnen hade somnat för lĂ€nge sedan dĂ„).
 
I mĂ„ndags var det dĂ„ dags att resa ✈ Vi packade det sista och gick igenom huset en sista gĂ„ng. Förklarade för grannen om vĂ€rmepumpen och sĂ„. Skönt med hus pĂ„ gĂ„rden sĂ„ dom kan hĂ„lla koll Ă„t oss đŸ‘đŸ»
Kl 9 lÀmnade vi hemmet och Äkte mot Arlanda. Dock hamnade vi lite fel. Vi hade visst inte kollat biljetterna helt. Vi klev av pÄ Terminal 5 för det brukar ju vara det. Men nÀr vi kollade avgÄngarna hittade vi inte vÄrt flyg. Blev lite nervöst tills vi kom pÄ att kolla terminal. Vi skulle inte alls vara pÄ 5:an utan pÄ 2:an men det gick bra ÀndÄ. Det var bara att knata pÄ till rÀtt terminal det. Vi checkade in och sen gick vi och Ät. Och efter det vart det shopping i Tax-Free. Kl 13.25 gick planet. Vi mellanlandade i Amsterdam och var dÀr i nÀstan 2 timmar innan nÀsta plan gick. Flygresan gick bra, barnen sov ganska mycket. VÀrre var det för mig och Jonas, dÀr blev det inte mÄnga minuters sömn. Vi kom fram strax efter kl 10 thailÀndsk tid. Sen letade vi pÄ en taxi och sÄ Äkte vi mot Hua Hin. Det tog ca 2,5 timme. Det var den lÀngsta taxiresan nÄgonsin. Det var varmt och jag var sÄ trött sÄ jag visste inte vart jag skulle ta vÀgen. Till slut kom vi fram till hotellet. Det Àr ganska litet men mysigt och personalen Àr mycket trevliga. NÀr vi hade installerat oss pÄ rummet blev det först mat och sen en svÀng ner till poolen dÀr vi badade. Benjamin rasade dock i ett par ggr sÄ vi fick fiska upp honom sen fick han inte bada mer för den gÄngen. Han mÄste lÀra sig att lyssna. Nu gick det ju bra men man blir ju lite nervös nÀr han bara far fram som en virvelvind. Efter det duschade vi och sen tog vi en promenad för att kolla lÀget. Men barnen var sÄ trötta sÄ vi gick ganska tidigt tillbaka till hotellet. Kl 18.30 typ gav barnen upp. NÀr jag lÀste för dom hörde jag sjÀv hur trött jag var för jag orkade knappt uttala orden och slöddrade sÄ jag gick ocksÄ och la mig nÀr jag nattat dom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag kommer pappa och Jenny hit sĂ„ vi ska Ă€ta lunch med dom nĂ€r dom kommer. Sen fĂ„r vi se vad som hĂ€nder. Antar att det blir nattmarknad ikvĂ€ll iaf 😊
 
Nej nu ska vi göra oss redo för snart fĂ„r vi Ă€ta frukost 🍞🍳🍉
 
Hoppas ni har det bra dĂ€r hemma 😊


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Va hÀrligt att de har gÄtt bra för er och att ni kommit fram ordentligt :) njut nu i massor <3

Svar: Japp mycket hĂ€rligt. Vi njuter massor och bara har set underbart 😊
Ha en underbar nyĂ„rsafton och hoppas den blir som du vill ❀
Maria

2015-12-30 @ 13:26:18

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: